تصمیم خطرناک استقلال برای فسخ قرارداد آدان| پنجره نقل و انتقالات فصل بعد بسته است

  • کد خبر: ۴۰۸۵۵۱
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۳
تصمیم خطرناک استقلال برای فسخ قرارداد آدان| پنجره نقل و انتقالات فصل بعد بسته است
برخی مسئولان باشگاه استقلال بدون در نظر گرفتن این موضوع مهم که فصل بعد قادر به جذب بازیکن جدید نیستند، قصد دارند آنتونیو آدان، گلر اسپانیایی را از فهرست خارج کنند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، به تازگی زمزمه‌هایی مبنی بر عدم تمدید قرارداد آنتونیو آدان، دروازه‌بان اسپانیایی خود به گوش می‌رسد.

این در حالی است که استقلال برای فصل آینده از نقل و انتقالات محروم است و امکان جذب بازیکن جدید را ندارد.

جدا شدن آدان در این برهه، می‌تواند ضربه‌ای بزرگ به تیم باشد چرا که جایگزین مناسبی در دسترس نخواهد بود.

تجربه نشان داده رایزنی‌های مسئولان فوتبال ایران با فیفا در موارد مشابه اغلب با شکست همراه بوده و احتمال بازگشایی پنجره نقل و انتقالات پیش از شروع فصل جدید بسیار کم است، حتی با وجود وعده‌های مطرح‌شده از سوی تاجرنیا؛ بنابراین استقلال ناچار است با پنجره بسته وارد مسابقات لیگ برتر شود و این مسئله مشکلات فراوانی را به دنبال خواهد داشت.

در این شرایط، تصمیم باشگاه برای حذف احتمالی برخی بازیکنان از جمله آدان، مخصوصاً در پست کلیدی دروازه‌بانی، اشتباهی راهبردی تلقی می‌شود.

دروازه‌بان دوم استقلال، حبیب فرعباسی، به هیچ عنوان توانایی تبدیل شدن به دروازه‌بان اصلی تیم را ندارد و از نظر فنی ضعیف است. اگر ناچار شوند با فرعباسی به عنوان گلر اول در لیگ برتر و لیگ نخبگان فصل آینده بازی کنند، بی‌شک استقلال با یک بحران جدی مواجه می‌شود که می‌تواند نتایج تیم را به شدت تحت تأثیر قرار دهد.

این تصمیمات مبنی بر کنار گذاشتن برخی از بازیکنان مهم و این پست حساس، به ویژه در شرایط نامشخص نقل و انتقالات، سؤال برانگیز است و مشخص نیست این سیاست از سوی چه کسانی در راس مدیریت باشگاه اتخاذ شده است.

چنین رویکرد‌هایی در واقع به نابودی تدریجی تیم و تضعیف استقلال در رقابت‌های پیش رو منتهی می‌شود و به نظر می‌رسد در پس پرده، افرادی یا گروه‌هایی با اهداف خاص به دنبال ضربه زدن به تیم محبوب مردم هستند و این موضوع نیازمند رسیدگی و شفاف‌سازی فوری است.

استقلال در شرایط ویژه‌ای قرار دارد که حتی ضعیف‌ترین بازیکنان خود مانند عارف غلامی که هیچ باری از روی دوش این تیم برنمی دارند را نیز نباید در این مقطع از دست بدهد چه رسد به آدان که در برخی بازی‌های واقعا دست استقلال را هم گرفته است.

البته خود آدان نیز گلر صد در صدی برای استقلال نبوده، اما از دست دادن او به منزله یک خودکشی آشکار است که استقلال را وارد یک چالش جدی خواهد کرد.

نکته: اینکه خود آدان به دنبال جدایی باشد مسئله دیگری است که البته باید جلوی آن بایستد اما اینکه برخی در باشگاه استقلال در صدد کنار گذاشتن این گلر هستند قدری مشکوک است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.